ХИВ тест icon

ХИВ тест APK

  • Author:

    KonTe

  • Latest Version:

    2

  • Publish Date:

    2014-11-20

The description of ХИВ тест

Оваа апликација нуди основни информации кои што се однесуваат на пренос и превенција на ХИВ, превенција, како и тестирање за ХИВ.

Притоа информациите во оваа апликација не заменуваат совет од обучен советувач за доброволно советување и тестирање за ХИВ. Информациите, односно одговорите кои ќе бидат дадени од твоја страна во текот на користење на апликацијата нема да бидат складирани, ниту пак дополнително користени и обработувани.

Доколку имаш прашања во врска со оваа апликација и нејзиното користење контактирајте не на hera@hera.org.mk

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App