Речник - Fjalor icon

Речник - Fjalor

1.2.1 for Android

The description of Речник - Fjalor

Двонасочниот Македонско-албански и Албанско-македонски Речник се подготви по покренатата многу мудра и ценета иницијатива на Нансен Дијалог Центар – Скопје и Канцеларијата на високиот комесар за национални малцинства при ОБСЕ.
Овој Речник, кој содржи избран број лексеми, е грижливо направен првично да им послужи на најмладите, односно на учениците од основните училишта во Република Македонија, во кои се изведува настава по македонски јазик (во основните училишта со албански наставен јазик) и настава по албански јазик, како изборен предмет (во основните училишта со македонски наставен јазик). Но, сепак, Речникот е изготвен со цел да го олесни стекнувањето на албанскиот и /или македонскиот како немајчин или странски јазик и за поширок број корисници.

Fjalori dygjuhësh maqedonisht-shqip dhe shqip-maqedonisht është hartuar me iniciativën e organizatës joqeveritare Qendra Nansen Dialog – Shkup dhe Zyrës së Komisarit të Lartë për Pakicat Kombëtare të OBSE-së.
Të gjitha fjalët e përfshira në këtë fjalor janë përzgjedhur në mënyrë të veçantë dhe me shumë kujdes, për t`u shërbyer të rinjve-nxënësve të shkollave fillore të Republikës së Maqedonisë lidhur me lëndën e gjuhës maqedonase, si lëndë të obligueshme (në shkollat fillore në gjuhën shqipe) dhe lëndën e gjuhës shqipe, si lëndë zgjedhore (në shkollat fillore në gjuhën maqedonase). Megjithatë, ky fjalor është hartuar që të lehtësojë mësimin e shqipes dhe /ose maqedonishtes si gjuhë joamtare ose e huaj. Por jemi të mendimit se ky fjalor mund t`i shërbejë edhe një rrethi më të gjerë shfrytëzuesish.
Show More

Речник - Fjalor 1.2.1 Update

2018-06-19
* Поправка на bug-ови
* Подобрен превод на корисничкиот интерфејс
--------------------
* Korrigjimi i bug-ave
* Përkthim i përmirësuar i ndërfaqes të përdoruesit
Advertisement
Previous versions
 • V1.2.1 9.3 MB APK

  Речник - Fjalor

  2018-06-19

  Речник - Fjalor 1.2.1 (10201)

  Update on: 2018-06-19

  Requires Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Signature: afc46a8dbab7ad401c4f21e83d63a70c47f0820d Речник - Fjalor 1.2.1(10201) safe verified

  File SHA1: f6c24e55597a16d69b33331e73ce62b77e622f7a

  File Size: 9.3 MB

  What's new:

  Download

 • V1.0.1 9.3 MB APK

  Речник - Fjalor

  2017-12-02

  Речник - Fjalor 1.0.1 (10001)

  Update on: 2017-12-02

  Requires Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Signature: afc46a8dbab7ad401c4f21e83d63a70c47f0820d Речник - Fjalor 1.0.1(10001) safe verified

  File SHA1: bf160844183509e44cd79a50aceccd092b2f3ffe

  File Size: 9.3 MB

  What's new:

  Download

Similar to Речник - Fjalor
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Речник - Fjalor Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App