We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Подсети ме! icon

Подсети ме!

1.1 for Android

The description of Подсети ме!

Това е ранна версия, над която предстои да се надгражда, съответно всеки отзив е ценен за нас.

Заключени в клопката на забързаното и динамично ежедневие, което водим, нерядко се случва да забравим своите ангажименти и задачи. Необходимо е да се създаде приложение, което да напомня на потребителя по лесен, сигурен и практичен начин какво и къде трябва да направи. „Подсети ме” е точно такава система. Приложението ни помага умело да организираме и оптимизираме своите задачи и ангажименти, като по този начин пестим време и притеснения да не забравим да свършим нещо важно. За него няма определена потребителска аудитория – полезно е за потребители от различни възрасти, с различни потребности, желания и изисквания. Удобството на приложението се крие в лесното създаване на ангажимент, възможностите за постоянна редакция и отбелязване като „Изпълнено”, известяването на определено разстояние от мястото, фиксирано като цел, както и възможността за споделяне на ангажименти с кръг от приятели и всичко това, само срещу регистрация и инсталирано Андроид приложение.
„Подсети ме!” е мултиезична организационна система, целяща да организира и да оптимизира ангажиментите и задачите на своите потребители, като по този начин пести тяхното време. Проектът съчетава Адроид приложение и сървър в облака, което позволява наистина динамична работа. Предназначена е за широка потребителска аудитория, като успешно задоволява техните нужди и желания. Към настоящия момент системата е достъпна на 4 езика: английски, български, испански и руски.
Show More

Подсети ме! Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Подсети ме!
More From Lyudmil Lyubomirov
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App