We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Криворазбраната цивилизация icon

Криворазбраната цивилизация

1.2.1 for Android

The description of Криворазбраната цивилизация

Books Forge дава възможност на читателите да свалят безплатно приложения с безплатна литература от поредицата "Българска класика". Целта е да се улесни достъпа на учениците до учебна литература и възможността да се четат произведенията във всеки удобен момент. Може да разгледате останалите книги в нашия Google Play профил.

За да ползвате приложението не е необходимо да сваляте допълнителен четец. Всяко произведение е самостоятелна апликация. Вие преценявате кое от тях да оставите на телефона си или кое да изтриете. Целим да дадем възможността на хората да разполагат с библиотека от любимите си български произведения.

Books Forge запаметява до коя страница сте стигнали, можете да споделите любим цитат, има възможност за избор между дневен и нощен режим и сила на подцветката, шрифт и големина и можете да преминавате от една глава в друга по избор от съдържанието.

Добри Войников постига голям успех с комедията „Криворазбраната цивилизация”, издадена през 1871г. В нея писателят се обръща към живата действителност и се заема да подложи на присмех, да изобличи някои нейни негативни страни, които добре познава.
Драматургичният конфликт в комедията се изгражда около опозицията ,,родно-чуждо” , като всеки от героите има своя собствена представа за българското и европейското. Творбата разглежда въпросите за истинските и фалшивите стойности в личния и в социалния живот, разкрива необходимостта от уважение към национално специфичното и нуждата от духовен подем на народа.

Show More

Криворазбраната цивилизация Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Recommended
Download
APKPure App