Брой до 10 icon

Брой до 10 APK

  • Author:

    Svarogg

  • Latest Version:

    Varies with device

  • Publish Date:

    2014-12-04

The description of Брой до 10

“Брой до 10” е лесно за използване приложение за проследяване на бебешките движения през третия триместър от бременността. Като проследявате ритниците, побутванията и движенията на своето бебе, вие можете да се грижите за неговото здраве и да изградите по-добра интуитивна връзка.

За родителите е успокояващо да познават движенията на своето бебе, за да са уверени, че то е в добро състояние. Броенето на детски движения може да намали риска от вътреутробна смърт на бебето, която засяга една на всеки 125 бременности в България.

Лекарите препоръчват да започнете с броенето през 28-а седмица от бременността или през 26-а, ако бременността ви е оценена като високо рискова или сте бременна с повече от едно бебе.

Приложението “Брой до 10” е създадено в рамките на кампанията “Как е бебето ти днес?”, организирана от Алианс на българските акушерки и фондация “Макове за Мери”.

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Брой до 10 Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App