Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο icon

Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο

2.4 for Android

The description of Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο

Το "Ψάξε τις λέξεις - κρυπτόλεξο" είναι μία παραλλαγή των κλασικών παιχνιδιών αναζήτησης λέξεων στα ελληνικά. Μπορείτε να παίξετε με επίπεδα είτε διαλέγοντας καθε φορα εσείς τη θεματική κατηγορία και το τρόπο παιχνιδιού.
Στο παιχνίδι με επίπεδα ο σκοπός είναι να βρείτε όλες τις κρυμμένες λέξεις στο πίνακα μεσα στο διαθέσιμο χρόνο. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κλιμακωτά και νέες πίστες προστίθενται συνεχώς!!! Μπορείς να τις τερματίσεις;
Στο γρήγορο παιχνίδι μπορείς κάθε φορά να επιλέγεις θεματική κατηγορία που θες να παίξεις, στυλ παιχνιδιού και επίπεδο δυσκολίας.
Οι διαθέσιμες κατηγορίες στην τρέχουσα εκδοση είναι οι εξής: ονόματα, γεωγραφία, μουσική, γενικά, ποδόσφαιρο, φυτά - ζώα.
Τα είδη παιχνιδιού είναι τρία: Κλασικό, Με χρόνο, Σειριακό. Στο κλασικό όλες οι λέξεις που πρέπει να βρεις είναι εμφανείς εξ αρχής και επίσης δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Στο σειριακό οι λέξεις εμφανίζονται μεμονωμένα και μόνο μετά την εύρεση της τρέχουσας εμφανίζεται η επόμενη. Τέλος στο στυλ παιχνιδιού με χρόνο πρέπει να λύσεις το κρύπτόλεξο μέσα στο χρονικό διάστημα που δίνεται κάθε φορά, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας.
Καλη Διασκέδαση!!!
Show More

Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο 2.4 Update

2018-03-24
Στην καινούργια αναβάθμιση του παιχνιδιού:
Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο, θα βρείτε :
1)Διόρθωση των λέξεων του επιπέδου 45
Advertisement
Previous versions
Similar to Ψάξε τις λέξεις - Κρυπτόλεξο
More From Nukualofa Lab
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App