Χόβολη icon

Χόβολη

1.6.9.18 for Android

The description of Χόβολη

In this app you can find:
Κατεβάστε την εφαρμογή μας, κάντε παραγγελία τα αγαπημένα σας γεύματα και κερδίστε δώρα.

Η Χόβολη είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, δημιουργώντας μία δια βίου σχέση με τον καθένα ξεχωριστά.

Ξεκινήσαμε το φθινόπωρο του 1999 οπλισμένοι με ενθουσιασμό και μεράκι για τη δουλειά μας.

Το 2008 κάναμε την πρώτη μας μεγάλη ανακαίνιση και συγχρόνως μεγαλώσαμε τη δυναμικότητά μας.

Το 2012 επεκταθήκαμε ακόμα περισσότερο και διπλασιάσαμε τα τραπέζια και το χώρο μας και παράλληλα αυξήσαμε την ομάδα μας από έξι σε δώδεκα.

Στην επαγγελματική μας φιλοσοφία κυριαρχούν:
• η διαρκής επιμονή για βελτίωση
• η διατήρηση των ποιοτικών κριτηρίων
• η τήρηση της επαγγελματικής ηθικής
• η μετάδοση των αξιών μας σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και στους συνεργάτες μας
• η ζεστή φιλοξενία και
• η ειλικρινής ανθρώπινη επαφή με τους πελάτες μας
Καταφέραμε με το πέρασμα του χρόνου και με διαρκή ωρίμανση να δημιουργήσουμε έναν ζωντανό οργανισμό που διακατέχεται από φιλικότητα και επαγγελματισμό.

Η Χόβολη από την αρχή της λειτουργίας της αποτελούσε πόλο έλξης στο κέντρο του Ηρακλείου και με χαρά βλέπουμε ότι η παράδοση συνεχίζεται.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν το ευχάριστο περιβάλλον, τα ποιοτικά προϊόντα, τα αγνά υλικά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε στάδιο της δουλειάς μας. Συγχρόνως αναγνωρίζουν τις στενές φιλικές σχέσεις του προσωπικού και γίνονται και οι ίδιοι τμήμα αυτής της μεγάλης παρέας.

Δεν υπάρχουν μυστικά στον τρόπο που δουλεύουμε. Στοχεύουμε στην ύψιστη αποτελεσματικότητα επιλέγοντας άριστες συνεργασίες, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και είμαστε σε μόνιμη διαδικασία αυτοβελτίωσης με συνεχείς ελέγχους και αυτοκριτική.

Με χαρά και υπερηφάνεια αποτελούμε πλέον ένα κομμάτι της πόλης του Ηρακλείου, γνωστό και αγαπημένο σε Έλληνες και ξένους, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.

Απ’ την πλευρά μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και με τον καθένα έχουμε ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στα παιδιά, που είναι το μέλλον μας. Έτσι φροντίζουμε για την αγνότητα και ποιότητα όλων των προϊόντων μας και διαμορφώνουμε το μενού μας ειδικά για την προσεγμένη διατροφή των παιδιών.

Λόγω του άπλετου και ευέλικτου χώρου μας, μπορούμε να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις ή συναθροίσεις και ανάλογα διαμορφώνουμε το μενού μας, προσφέροντας και επιπλέον εκπτώσεις για διάφορα γεγονότα (πχ αθλητικά).

Χάρη στην προτίμηση και την αγάπη σας συνεχίζουμε ακάθεκτοι με αισιοδοξία και δύναμη.
Show More
Advertisement
Similar to Χόβολη
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Χόβολη Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App