Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο icon

Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο APK

14 votes, 4.3/5
  • Author:

    AXA.COM

  • Latest Version:

    1.1.6

  • Publish Date:

    2015-08-19

The description of Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο

Το «Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο» (ΟΛΠΛ) είναι μία εφαρμογή, η οποία σας παρέχεται από την AXA για την αποστολή και πιστοποίηση των χιλιομέτρων που έχετε διανύσει με το ασφαλισμένο όχημα κατά την διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, όπως απαιτεί η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα «Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο».

Αυτή η εφαρμογή αφορά μόνο πελάτες της AXA και συνδέεται με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου σας στην ΑΧΑ. Τα δεδομένα (βίντεο, αριθμός χιλιομέτρων και αριθμός πινακίδας οχήματος) που στέλνονται στην ΑΧΑ μέσω της εφαρμογής, χρησιμοποιούνται από την ΑΧΑ προκειμένου να πιστοποιήσουν τον αριθμό χιλιομέτρων που έχετε διανύσει κατά τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας με το ασφαλισμένο όχημα, ώστε να τεκμηριώσουν την παροχή της έκπτωσης.

Για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις λειτουργίες αυτής της εφαρμογής, απαιτείται να έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου στην ΑΧΑ και να έχετε δηλώσει, κατά την έναρξη ή την ανανέωση του ασφαλιστήριου συμβολαίου αυτοκινήτου, την επιθυμία σας να συμμετέχετε στο «Οδηγώ Λίγο – Πληρώνω Λίγο» για να λάβετε την αντίστοιχη έκπτωση. Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού χρήστη προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App