Επιστημονική Εργασία Lite icon

Επιστημονική Εργασία Lite APK

The description of Επιστημονική Εργασία Lite

Το βιβλίο παρουσιάζει τις κυριότερες μεθόδους εκπόνησης και συγγραφής μιας επιστημονικής εργασίας. Επιπλέον περιγράφει με λεπτομέρεια τον τρόπο συγγραφής της επιστημονικής εργασίας, σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνών επιστημονικών εντύπων. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι συνοδεύονται από σχολιασμένα παραδείγματα.

Η δεύτερη έκδοσή του απαντά στην ανάγκη επικαιροποίησης των γνώσεων και απαλοιφής και αντικατάστασης τμημάτων του κειμένου που με τον καιρό και την εμπειρία αποδείχτηκαν ότι επιδέχονταν βελτίωση ώστε να επιτελούν καλύτερα τον παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό τους ρόλο. Επίσης απαντά στην ανάγκη η ύλη να συμπληρωθεί ώστε να παρέχεται πληρέστερη, να αναφερθεί η δυνατότητα υλοποίησης μοντέλων μέσω ποσοτικών ερευνών και δομημένων ερωτηματολογίων και να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις μεθόδους στατιστικής-ποσοτικής ανάλυσης.

Μέθοδοι και διαδικασίες που περιγράφονται στην προηγούμενη έκδοση αντικαθίστανται από τις νεότερες εξελίξεις. Αντικαθίστανται και εμπλουτίζονται με νέα δεδομένα που επιβάλλονται από τις επιστημονικές εξελίξεις και που αφορούν κυρίως τη διεξαγωγή των ερευνών, αλλά και τη συγγραφή των επιστημονικών εργασιών. Μεγάλα παραδείγματα, εκτενείς αναφορές κ.λπ. αντικαθίστανται από λεπτομερείς και ουσιαστικές παρουσιάσεις των μεθόδων με πρακτικές λεπτομέρειες ως προς την εφαρμογή τους.

Με κριτήριο το να είναι κατανοητή και συγκεκριμένη, η ύλη εμπλουτίζεται με πρακτικές πληροφορίες και αποσαφηνίζονται σημεία που από την εμπειρία διδασκαλίας με χρήση του συγκεκριμένου βιβλίου αποδείχτηκε ότι χρήζουν επεξηγήσεων.

Αν και ήδη από την πρώτη έκδοση περιγράφονται συνοπτικά μέθοδοι στατιστικής ανάλυσης δεδομένων, στην παρούσα έκδοση οι μέθοδοι αυτές αναπτύσσονται διεξοδικά, με πρακτικές συμβουλές και υποδείξεις και με χρήση παραδειγμάτων στο SPSS. Το κεφάλαιο της δειγματοληψίας εμπλουτίζεται θεωρητικά αλλά και με την περιγραφή επτά πραγματικών παραδειγμάτων, πλήρως ανεπτυγμένων, για την καλύτερη κατανόηση των δειγματοληπτικών μεθόδων. Γίνεται επίσης εκτενής αναφορά με έμφαση στη χρήση δομικών μεταβλητών και στον τρόπο που αυτές προκύπτουν από τις διαδικασίες της εννοιολόγησης και λειτουργικοποίησης.

Show More
Επιστημονική Εργασία Lite APK Version History
Request Επιστημονική Εργασία Lite UpdateRequest Update
Επιστημονική Εργασία Lite 1.0.0 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.0.0 (100008) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-09-04

Signature: 1b8fe1d7c49b103ce69362d9872048914a56e4a4 Επιστημονική Εργασία Lite 1.0.0(100008) apk safe verified

APK File SHA1: 6a56ad069a2baf3cc60fbdab287f4357e4eeefa1

Download APK(11.4 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App