Γερμανικά στην Υποδοχή  Δείγμα icon

Γερμανικά στην Υποδοχή Δείγμα APK

The description of Γερμανικά στην Υποδοχή Δείγμα

Τα Γερμανικά στην Υποδοχή σου προσφέρουν μία μοναδική ευκαιριά: Να μάθεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για τη δουλειά σου και τίποτε άλλο!

Οι επιλεγμένοι διάλογοι προέρχονται από την εμπειρία τών εργαζομένων στην υποδοχή και μάλιστα καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου στην καθημερινή σου δουλειά:

Check-in
Ξενάγηση μέσα στο ξενοδοχείο
Εξυπηρέτηση
Παράπονα
Check-out

Το δείγμα περιέχει 13 μικρούς διαλόγους και 11 αποσπάσματα από τους μεγάλους διαλόγους. Επιπλέον διαθέτει 70 χρήσιμα και όσον αφορά τη γραμματική έτοιμα πράγματα όπως

Χαιρετισμοί
Ευχές
Αριθμοί
Ώρες
Ημερομηνίες
Τοπικοί προσδιορισμοί
Προορισμοί

Έτσι μπορείς να σχηματίζεις και τις δικές σου προτάσεις πχ. 'Περάστε από την πόρτα και μετά πηγαίνετε προς τα δεξιά.' Τα χρήσιμα πράγματα συνοδεύονται και από εικόνες οι οποίες υποστηρίζουν την εκμάθηση.

Για κάθε πρόταση υπάρχει και ένα ακουστικό. Τα ακουστικά προφέρονται από γερμανόφωνους ομιλητές. Έτσι μπορείς όχι μόνο να ασκείς την προφορά σου αλλά να προπονείς τα αφτιά σου ώστε να καταλάβεις πιο καλά και πιο γρήγορα τις επιθυμίες του πελάτη!

Τελικά δίνονται και χρήσιμα κολπάκια για την αποτελεσματική και απολαυστική μάθηση. Επειδή δεν αρκεί το τί, χρειάζεσαι και το πώς! Ακολουθώντας τις συμβουλές αυτές μπορείς μετά από λίγο καιρό να κάνεις την πρώτη κουβέντα με ένα Γερμανό!

Για να ολοκληρώσεις τα μαθήματα τα οποία διατίθονται στην πλήρη εφαρμογή χρειάζεσαι περίπου πενήντα ώρες διάβασμα, κάποια εκατό ώρες επανάληψη και όσες ώρες έχεις για εξάσκηση - το καλύτερο με Γερμανούς!

Αν σου αρέσει το δείγμα τότε κατέβασε και την πλήρη εφαρμογή!

Άρπαξε τώρα την ευκαιρία και εμπλούτισε τη σεζόν με τα
Γερμανικά στην Υποδοχή!

Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App